• Abortusz utáni 72 órás tablett

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 2 és fél héttel ezelőtt terhességmegszakításon estem át. Azóta minden rendben van, megfelelően gyógyulok. Múlt este párommal az előzetes tilalom ellenére szexuális kapcsolatom volt. Pár másodperc aktus után mindketten rájöttünk, hogy ezt nem szabadna, ezért inkább abbahagytuk. A biztonság kedvéért azonban ma bevettem egy Escapelle tablettát. Számíthatok valamilyen szövődményre a későbbiekben emiatt? Válaszát előre is hálásan köszönöm.

        Dr. Csősz György válasza a sürgősségi fogamzásgátló témában

        Össze- vissza vérzése lesz, egyéb nem valószínű.


        Kérdés: 2018. október 27., 15:48; Megválaszolva: 2018. október 30., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.