Jangee 3mg/0, 02 + Azi Sandoz 250 mg

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni hogy ha "Azi Sandoz 250mg" nevű gyógyszert szedek, miközben Jangee 3 milligramm/0.02 milligramm filmtablettát is, az csökkenti a fogamzásgátló hatását? A választ előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza azi sandoz témában

Kedves Kérdező!

A biztonság kedvéért ilyenkor érdemes óvszert használni (ez függ attól is, hogy a ciklusban hol is áll) . Gondolom csak pár napig használta ezt a gyógyszert nem kell miatta aggódni (ha valamiért hosszabb időre javasolták úgy mindenképp óvszert javaslok)

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. december 29., 12:01; Megválaszolva: 2016. december 29., 13:34
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Több fogamzásgátló beszedése
Fogamzásgátlás használata
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere