• Jangee 3mg/0, 02 + Azi Sandoz 250 mg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni hogy ha "Azi Sandoz 250mg" nevű gyógyszert szedek, miközben Jangee 3 milligramm/0.02 milligramm filmtablettát is, az csökkenti a fogamzásgátló hatását? A választ előre is köszönöm!

        Dr. Tekse István válasza a azi sandoz témában

        Kedves Kérdező! A biztonság kedvéért ilyenkor érdemes óvszert használni ( ez függ attól is, hogy a ciklusban hol is áll ). Gondolom csak pár napig használta ezt a gyógyszert nem kell miatta aggódni ( ha valamiért hosszabb időre javasolták úgy mindenképp óvszert javaslok ) Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2016. december 29., 12:01; Megválaszolva: 2016. december 29., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: