Lehet baj?

Kedves Szalóczy Péter! A barátnőmmel (17 éves) és velem 1 hete történt az eset, Ő szűz volt emiatt félénk. Elragadtattuk magunkat és nem volt rajtunk ruha és rám ült lovagló pózban és a péniszem oda ért a nemiszervéhez meg csúszkált és 1x-2x odacsúszott a hüvelyéhez és egy kicsit bement (épp hogy a hegye mivel alapból szűz volt nem is tudott volna beljebb menni) akkor hirtelen nem is paráztam, csak utána jutott eszembe... Lehet gond belőle? (mások megszakításos "védekezéssel" elvannak fél éve és ezzel próbálom nyugtatni magam, bár kevés sikerrel mert ezen agyalok, tudom hogy az előváladék is tartalmaz spermiumot) én aggódok mindenen ilyen a természetem...Ön szerint lehet probléma? A menszesze 1 hét múlva várható... Azóta már meg volt az első aktus természetesen védekezéssel. Nem szoktam felelőtlen lenni más nővel se voltam felelőtlen eddig, viszont Ő az első szűz barátnőm és nem is terveztük akkorra a sexet, emiatt nem húztam óvszert csak elragadtattuk magunkat. Viszont most már zéró tolerancia van nem is érünk ott egymáshoz óvszer nélkül. Eddig 1 embert kérdeztem erről azt mondta kicsi az esély. Egészségügyben jártas ember. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza teherbeesés valószínúsége témában

Kedves Kérdező! Az esély annyra kisi valóban, hog szinte nulla! A majd várt, rendben megjövő menzesz lesz a teljes és végső megnyzgvása.De gondolkodjanak el, nem lenne jobb hosszabb távon korszerű hormonális fogamzásgátlásba kezdeni, ha kapcsolatuk is hosszabb tévra tervezett?

Kérdés: 2014. december 27., 02:31; Megválaszolva: 2014. december 27., 10:08
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?