Spermiummal kapcsolatos kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Együtt voltam egy ismerős lánnyal, természetesen védekeztünk gumióvszerrel, a kielégülés előtt a biztonság kedvéért, a péniszemet kihúztam a hüvelyből, utána még rajtam maradt az óvszer 2-3 percet beszélgettünk, utána levettem, eldobtam és ismét visszafeküdtünk beszélgetni (kezet viszont nem mostam, és még leellenőriztem az óvszert, nincs e kilyukadva) . 5-6 percél később elkapott minket a hév, és én picikét az újjammal kényeztettem a hölgyet, de csak a hüvely bemenetelénél maximum 2 cm mélyen. Kérdésem az lenne, származhat e ebből probléma, hogy az óvszer levétele után kézmosás nélkül izgattam a hölgyet! Olvastam szintén az ön cikkében, ill. válaszában, hogy a spermium szabad levegőn elpusztul, pláne kézen szárazon... Kérdésem az lenne származhat e ebből probléma... bugyutaságnak hangzik, de eléggé hipohonder ember vagyok Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel György

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza teherbeesés elkerülése témában

Kedves György! Kérdését már kát napja megválaszoltam,, ha nem jutott el Önhöz, röviden megismétlem: Nyugodjon meg, a leírt módon nem jöhet létre terhesség. De mint már megemlítettem, javasolnám a nyugodt együttlétekhet valamelyik korszerű hormonális fogamzásgátló elkezdését.

Kérdés: 2014. december 09., 12:02; Megválaszolva: 2014. december 11., 18:44
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok