Magas vérnyomás esetén lehet-e fogamzásgátlót szednem?

Szép napot! A kérdésem az lenne hogy magasvérnyomással kezelnek. Szedem a Vidonorm 8/10 illetve a Lapiden 1.5 gyógyszereket. Azt szeretném megkérdezni hogy van-e olyan fogamzásgátló gyógyszer amit én is szedhetnék ezen gyógyszerek mellett. Az orvos nem javasolta de én meg félek a spiráltól.Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza magas vérnyomás kezelése témában

A fogamzásgátló tabletta alkalmazható vérnyomás csökkentő készitmények mellett is.

Keressen fel nőgyógyász szakorvost!

Kérdés: 2014. július 25., 16:54; Megválaszolva: 2014. július 27., 12:57
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?