Biztonságos a Cypromix?

Kedves Doktor Úr/Nő! A Cypromix tablettával kapcsolatosan szeretnék kérdezni. Már április óta szedem a tablettát a pattanások és a ciklus késés miatt. Eddig minden szemet beszedtem, csak most volt egy olyan gondom hogy sajnos egy nappal később tudtam kiváltani a gyógyszert, ami azt jelenti, hogy a gyógyszerszünet 9.napján kezdtem az új levelet beszedni. Arra lennék kiváncsi, hogy ezután is olyan hatásos-e fogamzásgátlás terén mintha a 8.napon kezdtem volna szedni? Miután elkezdtem szedni a 9. napon utána 3 nappal később együtt voltam a párommal és a gyógyszer miatt nem védekeztünk, aggódom, hogy esetleg terhes lehetek emiatt. Interneten utána olvasva, azt írták, hogy megbízhatóan véd, de kíváncsi lennék az Ön véleményére is, hogy teljesen megnyugodjak! Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Egy nap késés miatt a védettség biztosított.

A vérzés ideje tolódik egy nappal.

Kérdés: 2012. augusztus 29., 12:13; Megválaszolva: 2012. augusztus 30., 18:55
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...