kimaradt tabletta

Yasminelle tablettát szedek, és pénteken vettem észre, hogy a szerdai és csütörtöki gyógyszeremet nem vettem be, ezért bevettem pénteken a 3 gyógyszert egyszerre.azt tudom, hogy a terhesség elleni védelem lényegesen csökkent, de gyenge pecsételő barnás vérzés is jelentkezett ami péntek óta tart. azóta rendesen szedem a tablettát. normális a vérzés? szedjem tovább a tablettát és elmúlik vagy hagyjam abba? előre is köszönöm a segítséget

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza rendszertelen fogamzásgátló szedés témában

a vérzés hiánya kivizsgálást igényel.

A fogamzásgátlót szedje tovább, a vérzés rendeződni fog, ha kellemetlen

A tablettát tovább tanácsos szedni. Néhány hónapig lehet várni míg a szervezet hormonműködése rendeződik.

A kimaradt tabletta miatt kiegészítő kezelés is szükséges.

Kérdés: 2012. augusztus 05., 22:44; Megválaszolva: 2012. augusztus 07., 23:11
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás