Lindynette 20

Kedves doktornő/úr! 35 éves vagyok, és most kezdtem el szedni a Lindynette 20 nevű tablettát.Régebben, ezelőtt 15 évvel, már szedtem fogamzásgátlót (azt hiszem Triregolt) - ha volt ilyen - akkor olyan problémám volt vele, hogy a menzesz után egy hét volt szabad, utána a következő menzeszig barnás pecsételő vérzésem volt. Ezután szedették velem kettesével-hármasával, aztán úgy döntöttem, nem ér meg ennyit. Most az ötödik napnál tartok, de a menstruációm még elég erős az eddig megszokotthoz képest. (eddig a hatodik napon már csak kevés barnás vérzésem volt) Ez így normálisnak mondható? Mikor kezdjek aggódni, és orvoshoz fordulni? Kell egy bizonyos idő, mire ez beáll? Azt hittem, hogy ha az első szedésnél még nem is lesz kevesebb a menzesz, de legalább nem lesz több. Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

A közti vérzés az első három hónapban előfordulhat, ezt a mellékelt tájékoztatóban le is írja a gyógyszergyár! Ha egyéb panasza is van, akkor érdemes felkeresni a kezelőorvost, és vizsgálat után átbeszélni a teendőket!

Üdvözlettel: Dr. Bencsik András

Kérdés: 2008. július 15., 23:17; Megválaszolva: 2008. július 15., 23:17
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...