Menses kimaradása

Kedves Doktor nő /Doktor út! 7 éven keresztül folyamatosan szedtem a Yadinet és most durván egy másfél hónapja teljesen abbahagytam a szedését. Azóta nem jött meg a mensesem, pedig már régen meg kellett volna jönnie. A Yadine szedése alatt teljesen normális és kiszámítható volt mindig a ciklus.-és most aggódok. Nem fáj sehol, nem vagyok terhes és mégsem jött meg. Ez normális azt figyelembe véve, hogy sokáig szedtem a fogamzásgátlót? Voltam nőgyógyásznál mielőtt abbahagytam a fogamzásgátló szedését, hogy konzultáljak vele ez ügyben, de egy fél szóval sem említette, hogy majd lehet, hogy problémák lesznek. (igazából meg sem vizsgált, csak kiröhögött, hogy minek menetem ilyen hü@eséggel hozzá...hagyjam abba akkor a Yadine szedését és kész...viszlát) .-pont így zajlott. Várom mielőbbi válaszát! Köszönettel: M.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában


Kérdés: 2012. június 01., 14:39; Megválaszolva: 2012. június 02., 21:54
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?