• Kiszáradás gyengeség keserű szájíz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az egész körülbelül 2 esetleg 3 hete tart. Úgy emlékszem talán azzal kezdődött hogy egy fel fújódást éreztem volna 1-2 napig a hasamban, beleimben, akkor a tüneteim étvágytalanság egy kicsi hányinger s nemi szédülés levertség és gyengeség voltak.. Ezek a tünetek el is múltak 1-2 napon belül és újra napi akar több székletürítésem is volt és rendesen bírtam enni! Azonban úgy érzem h körülbelül azóta vagy lehet h 1 héttel rá egy ilyen kiszáradásos tüneteim vannak! A kezem a lábaim és az arcom a szám szemem korul ki van száradva a borom mindig! A számban keserű ízt érzek egész nap és, sokszor van nagyon melegem, de nem nagyon izzadok -ekkor a testem hőmérséklete kb. 36.7 Celsius fok szokott lenni (mértem lázmérővel többször is) Maximum napi 1 kávét iszok az is nescaffe sportolok (edzés közben nem nagyon érzem a tüneteket oda se figyelek olyankor rajuk talán kicsit gyöngébbnek érzem magam) régebben sok fekete és zöld teát ittam napi 2-3-at is keverve, de mar azt sem iszom 2-3 hete mióta volt az a gyomor és felpuffadási problémám! körülbelül 3 hete meg is voltam fázva hanem 4 az eléggé sokat enyhült mar alig érzem! Az utóbbi időben nagyon rosszul alszom, ez nagyon lassan enyhül de körülbelül 2-3 órahosszanként fel ébredek a kiszáradásra vagy h melegem van! Először ide írok de most az ünnepek miatt meg nem fordultam orvoshoz mert itt nem rendel! De most már igen zavaróak ezek a tünetek és minél előbb elfogok menni!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a kiszáradás témában

        Kedves Kérdező! Lehetséges, hogy a napi több kávé és tea elhagyásával az elfogyasztott folyadék mennyisége is csökkent. Ez más folyadék bevitelével, például szénsavmentes ásványvízzel könnyen pótolható. A bőr szárazsága is összefügghet ezzel, javasolt még bőrtápláló krém használata is. Hasi puffadásos panaszai megfelelő étrenddel csökkenthetők. Puffasztó, zsíros ételek, szénsavas italok mellőzése. Ha sportolás közben panaszmentes, akkor valószínűleg nincsen komolyabb elváltozás a háttérben.


        Kérdés: 2011. november 01., 08:53; Megválaszolva: 2011. november 02., 23:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.