• Aktil DUO

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy AKTIL DUO szedésénél, lehet-e fogyasztani alkoholt? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fertőző betegség témában

        Kedves Kérdező!

        Nemcsak a lehetséges kölcsönhatások, melyek valószínűsége kicsi, hanem maga a fertőző betegség miatt sem tanácsos alkoholt fogyasztani, hiszen ez a gyógyulást késlelteti.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-03 09:42:08; Megválaszolva: 2010. március 03., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: