• HPV - Anogentális csomók vannak a végbélnyilásom körül

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Anogentális(venerás)csomók vannak a végbélnyilásom körül.STD-laborba utaltak be és ott mintát vettek annak az eredményéröl érdeklöttem(L/6 vagy R/6)Férfi vagyok, ALDARA krémet irtak fel kenni.

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV témában

        Kedves Kérdező!

        Weboldalunkon több szakértő dolgozik, illetve a kérdéseket anoniman kezeljük, ezért az előzményeket nem ismerjük, és visszakeresni sem tudjuk. A pontos leletet írja meg, ilyet nem ismerek, hogy L/6 vagy R/6. Olyan viszont van, hogy LR/6, nem ez volt a pontos lelet?


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-13 22:14:16; Megválaszolva: 2010. február 13., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: