• PRC 100 FELET

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő Üdvözlöm : Egy olyan helyen Dolgozom, Marcal folyó holtág közvetlen partján , ahol nádas bokros vizes terület van. fű nyírás közben nagyon meg csipkedtek a szúnyogok kis kullancs is volt bennem , hamarosan szemölcsök jöttek rám fejemre kezemre mellemre amit sikerült eltávolítani ! de a homlokara arcomra mellkasomra jönnek időnként körömnyi nagyságú piros foltocskák ami pár nap után lehámlik a száraz bőr , mintha megégettem volna és heg nélkül gyógyul.és néhány nap után kezdődik előröl ! megmértem CRP -t 100 mg/L fölött van ˘! Meg mutattam a házi orvosomnak , Annyit mondott azok csak öregségi foltok. Hova fordulhatnék segítségért ?

        Dr. Sarkadi Adrien válasza a bőrfoltok témában

        Kedves Kérdező! Bőrtüneteivel és a rendelkezésre álló eredményeivel keressen fel egy bőrgyógyász szakorvost, aki a bőrtünetek megtekintését követően megállapítja, van-e szükség további vizsgálatokra, felmerül-e a bőrtünetek valamint az előzmények között összefüggés, és magyarázhatja-e a bőrfolyamata a heves gyulladásos reakciót, melyet a CRP érték mutat. Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos


        Kérdés: 2020. május 02., 16:16; Megválaszolva: 2020. május 13., 16:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: