Hív fertőzés.

Üdvözlöm.olyan kérdésem lenne hogy két hete történt egy szexuális kapcsolatom prostitualtal.termeszetesen használtam óvszert.most két hét eltelte után torokfajasom lett, de semmi más Tibetet nem érzékeltem magamon.megfertozodhettem? nem tudok róla hogy valamilyen betegsége lett volna a partnereknek, és nagyon meg vagyok ijednének azok után amiket interneten olvastam.valaszat köszönöm.Lőrinc.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Fertőződés félelme. témában

Kedves Kérdező! Tekintse a torokfájását egyéb kórokozó által okozott fertőzésnek. Nem függ össze az epizóddal. Ha nincs nemi szervre kialakult panasza, nem fertőződhetett meg. Ne riogassa magát az internettel. Tünet nélkül két hete nincs átfertőződés.Vélhetően a hölgy nem volt szifilisszel fertőzött, melynek lappangási ideje lenne. Ezt az antibiotikumok évtizedekre kiirtották hazánkban, napjainkban az idegenforgalom növekedésével itt-ott megjelenik.Nincs ennek gyakorlati esélye és csak vérvizsgálat igazolná. Nyugi!

Kérdés: 2015. október 28., 17:57; Megválaszolva: 2015. október 29., 12:11
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Toxoplasma vizsgálati eredmények
Érdemes-e oltatnom
Koronavírus elleni oltás
Kullancscsípés
Oltás és allergiáról