Kiújulhat a Hpv?

Tisztelt Doktor! 4 éve diagnosztizálták nálam a hpv szemölcsöket okozta 6-os alacsony rizkójú és a 18-as magas rizkójú hpv-t. Az akkori páromtól kaptam el. A szemölcsök eltávolítása megtörtént és hosszú távú isonisiprine kúra is eredményesen zárult. Negatív eredményem lett. Csak ezután lett új párkapcsolatom. 3 éve vagyunk együtt. Múlt héten éreztem, hogy viszket és ég odalent. Canesten kenőcsöt kezdtem el használni. Tükörben vizsgáltam meg, hogy mégis hogy néz ki. Ekkor fedeztem fel egy apró kinövés szerű dolgot a hüvelybemenet alatt. Attól félek, hogy újra a szemölcs. (kép csatolva) Hűséges kapcsolatban élek. Az lenne a kérdésem, hogy ennyi idő után ismét kiújúlhatnak a szemölcsök? A párommal kisbabát tervezünk.Legutóbbi nőgyógyászati vizsgálat során, ami február elején történt semmi kóros elváltozást nem említett az orvosom. Nem szeretném újra átélni azokat a szörnyű időszakokat. Mégis mi lehet? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: M.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza HPV témában

A kép alapján inkább pici cisztának néz ki, semmiképp nem HPV fertőzésnek. Amennyiben nem múlik el az elváltozás, ill. növekedés esetén forduljon személyesen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2015. július 14., 19:43; Megválaszolva: 2015. július 20., 13:49
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Oltás és allergiáról
Lidocain-érzékenység és...
Szerológiai eredmény
Influenza oltás
Lehet poszt-COVID?