hüvelykenet eredmény és felírt gyógyszerek

Tisztelt Doktor Úr! Egy hónapja mentem el nőgyógyászhoz mivel csípő, viszkető érzésem volt és sárgás (szagtalan) folyásom. Ekkor a hüvelykenet batériumot és gombát is kimotatott, Supplin-t (5 napig 2x1) és Femiflo-t (4db-os) írt fel az orvos. Ezeket beszedtem és el is múltak a tüneteim. Mégis, mikor visszamentem kontrollra a következő eredmény született: fehérvvérsejt: 20-25 laphámsejt: 10-15 baktérium: vegyes baktérium flóra gomba v. direkt k.: pozitív Az orvos ismét Supplin-t írt (5 napif 2x1) fel valamint Omicron-t (2 napig 2x2 majd a maradékot 1x1) illetve Mamicor hüvelykapszulát Szeretném kérdezni, a lelet alapján valóban indokolt lehet-e ez a sok gyógyszer? Február elején Augmentin-t kellett szednem felsőlégúti betegség miatt, utána jött a Supplin+Femiflo és most ismét... nem terheli ez nagyon meg a májat, szervezetet? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A látott labor vizsgálati eredmények is a gyulladást támasztják alá.így a gyógyszeres kezelés mindenképpen szükséges. A kezelés időben 10-12 napig tanácsos, de a tünetek elmúlásáig célszerű a kezelést folytatni.

Kérdés: 2015. március 26., 18:18; Megválaszolva: 2015. március 26., 21:26
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után