mit kaptam el?

Kedves Doktor, 4, 5 éves monogám kapcsolatot követően a szakítás után olyan lelkiállapotba kerültem, hogy többször is lefeküdtem egy férfivel védekezés nélkül. Kis piros pontszerű kiütések jelentkeztek először belső karon, combomon, nemi szervemnél, majd nagyobb, piros, kiemelkedő foltok is. Nem viszkettek, nem fájtak. Bőrgyógyász szoláriumra fogta, kenőcsöt adtott, nem használt. Utána szemölcsszerű fájdalmas kinövések jelentkeztek a nemi szervemen a nagyajkakon és a végbél környékén, ezzel párhuzamosan bedagadtak az ágyéki nyirokcsomók és két napja nagyon fájnak, főleg, ha állok. Nőgyógyászom vérvételre küldött, illetve kenetet vett, melynek eredménye: III.hváladék tisztasági fok, hámsejt:közepes, fehérvérsejt: zsúfolva, gomba:negatív, trichotomas:negatív, gonorrhea:negatív, gram pozitív pálca. Hőemelkedésem (37, 5 maximum) két napja folyamatosan van, rossz közérzetem van és nagyon félek, hogy mit kaphattam el? Kérem segítsen. Véreredmény csak 1 hét múlva lesz. Csillapítsam a hőemelkedést, vagy ne? Nőgyógyásztól kaptam Doxycylin 100mg tablettát, eddig 3-at vettem be. Pimafucort kenyőcsöt is kaptam. Kérem segítsen, mert nagyon kétségbe vagyok esve! köszönöm előre is, Edina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcsök nemi szerven témában

Valószínű, hogy bakteriális fertőzés okozza a lázat és a tüneteket. Folytassa tovább az antibiotikum szedését a további vizsgálati eredmények megérkezéséig.

Kérdés: 2014. április 19., 19:58; Megválaszolva: 2014. április 22., 21:25
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt