Trichomoniasis P2 rákszűrés mellett

Tisztelt Szakértő, P2-es rákszűrés mellet trichomonas-t állapítottak meg/a méhemen csúnya felmaródást okozott a gyulladás, emiatt gyakran vérzek együttlétkor, és fájdalmas is/. Sajnos tini korom óta minden második vizsgálat kimutatja, nem tudom, hogyan lehetne végleg kikezelni/vigyázok magamra, a higiéniára, óvszert használok, nem váltogatom a partnereim, ezért nem értem/. Tinidazol tablettát és Klion kúpot kaptam a problémára. Kérdésem az lenne, hogy a kezelés ideje alatt lehetek-e együtt a partneremmel, természetesen óvszer használatával. Ill. hogy a kezelés végén a méhnyálkahártya regenerálására milyen terméket javasolna? /laktobacilus-kezelésre gondolok/ Válaszát előre is köszönöm, jó munkát kívánok. Üdvözlettel: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza trichomoniasis témában

Kedves Kérdező! A kapott gyógyszerek teljesen megfelelnak. Bár furcsán hangzik, bármikor élhet házaséletet, de a kúpkúra végefelé méghozzá 2 órával a felhelyezés után

legalább egyszer és óvszer nélkül, mert ez a parner legjobb bekenése a kúp anyagával, hogy véletlenűl se oltogassa vissza. A gumi nem százszázalékos biztonságú trichomnas esetén. Minden hüvelyi gyógyszer tönkreteszi a tejsav baktérium védőflórát és helyes, ha Protexin Gynophylus 14 kapszulát használ. Csak a felét egymást követő este, a másik felét már hetente kétszer hosszabb távon.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. október 02., 19:05; Megválaszolva: 2012. október 04., 13:54
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
STD lelet értelmezése/kérdések
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Védőoltás Meningococus
Karantén, Immunrendszer, ovikezdés
Covid teszt oltás előtt