szÚró fej, homlok illetve halanték

Tisztelt Doktor Úr, Nő! Olyan kérdésem lenne hogy kb 2-3 napja ritkán este felé szurdogal nem zavaroan mind két halantékom. Néha a fejtetom ritkán a homlokom. Zöldhalyogom van amit kezelek pontosan betartom a szemész utasítását illetve lézeres latasjavito szemmutetem is volt kb 9 hónapja a zoldhalyogomra is akkor került sor. Latoterem jó. 3 havonta megyek kontrollra mindig 15 16 a szemnyomasom mitől lehet ez a enyhe szurdogalsok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom, a leírt "szúrdogálások", melyek nem zavaróak, nem adnak okot különösebb aggodalomra okot. Miután estefelé jelentkeznek, talán a szemek kifáradása okozza.

Minden jót kívánok.

Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2014. december 29., 18:42; Megválaszolva: 2014. december 30., 18:06
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?