• Alkohol értágító hatása mennyire erős?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Valószínűleg erős fizikai terhelés miatt, trombolizises 0,5 cm-es aranyerem lett. Azt szeretném megkérdezni, hogy ugye tiltva vannak a fűszeres ételek és az alkohol értágító hatása miatt. Egy hét pihenőre vagyok, kiírva viszont hétvégén van a szülinapi bulim barátokkal és mivel csak egyszer 18 éves az ember ezért alkohol fogyasztását terveztem, egyszeri alkalommal való akár nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása nagy mértékben befolyásolja a gyogyulást, illetve rosszabíthat a tüneteken? Válaszát előre is köszönöm szépen. Tisztelettel Ádám

        Dr. Csuth Ágnes válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező! Az alkohol jelentősen ronthat állapotán, ha az a cél, hogy állapota ne rosszabbodjon, ne fogyasszon alkoholt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 18., 19:37; Megválaszolva: 2011. október 19., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés