Van-e még remény

Tisztelt Doktor Úr! Három hete történt vastagbéltükrözés óta vannak eddig nem ismert problémáim. Hashajtáshoz a colon steril nevű hashajtót kaptam, ami után nem mult el a hasmenés, cak hasfogók szedése után. Csak pár napja nem szedem, ezért nem tudom még, hogy egyáltalán visszaáll-e a normális állapot. Sajnos állandó hányinger, hasi fájdalmak és ami már elviselhetetlenné vált, az égető érzés az egész hasban. Nexiumot szedek, ezért soha nem szokott gyomorégésem lenni, de ez egészen más érzés, a torkomtól kezdve a végbelemig érzem az égető érzést a hashajtó bevétele után. Sajnos az orvosnak hiába mondtam, hogy allergiás vagyok sokmindenre, nemigen fogalkozott a dologgal. Visszamentem, elmondtam a panaszaimat, de azt mondta, hogy nem a tükrözéstől van. Sajnos már volt ezelőtt 4-szer tükrözés, de ilyet még soha nem éreztem és határozottan tudom, hogy valami nincs rendben azóta. Enni nem tudok, hőemelkedésem van, rossz közérzetem folyamatosan és hányinger. Már teljesen elfáradtam, ugy érzem nem bítrom tovább. Fogalmam nincs kihez forduljak, vagy egyáltalán van-e remény, hogy elmúlik-e ez valamikor. Amikor visszamentem, hasi ultrahangot és vérképet csináltak, ami nem mutatott kórosat. Idegileg nagyon megvisel, hogy a családom is látja, hogy csak fekszem, mert ez szokatlan. Teljesen kifordult az életem, nem is érdekel már semmi, ez a folyamatos égető érzés az életkedvemet is elvette már. Kérem szépen a segítségét! Ha kell elmegyek bárhová csak valaki segítsen végre, hogy kicsit jobban legyek! Köszönettel és tisztelettel: Mária

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza kolonoszkópia témában

Magam is értetlenül állok a panasz előtt, nem találkoztam még hasonlóval. Maga a tükrözés tényleg nem kellene, hogy ilyen jellegű eltérést okozzon. A hashajtás azonban járhat olyan szintű bélflóra károsítással, mely már panaszokhoz vezet. Javaslom, próbáljon meg pre- és probiotikumokat használni (Progastro825, Protexin) , diétázni, széklet bacter-, parazita vizsgálatot kérni.

Kérdés: 2011. augusztus 07., 17:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 17:10
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Kolonoskolpia eredmény
érdeklödni szeretnék vastagbél tükrözés után leirt eredmény mit jelent mikroszkopos leirás (1) a terminalis ileumban a régionak megfelelö...
Kolonoszkópia
Tisztelt dr.úr/nő! Vastatagbél tükrözésen voltam 04.20.-án szövettant is vettek 3 helyről, aznap és másnap is volt vér a székletemben, hasam...
Kolonoszkópia/ Kné
Szeretném megkérdezni T. doktorurat, hogy a közelgő vastagbéltükrözés előtti béltisztítás (piciprep) használatakor a folyadékfogyasztás lehet...
Vastagbél kolonoszkópiás...
Tisztelt Doktor úr/nő! Colonoscopos vizsgálaton vettem részt az alábbi eredménnyel: Colonoscopos vizsgálat: A vizsgáló eszközt a...
Műtét utáni állapot