Hasmenés

Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e, hogy a Béres Cseppről múlt el a hasmenésem? több mint fél évig küzdöttem hasmenéssel, kivizsgáltak többször is, de nem találtak semmit. többnyire tejtermékektől vagyok rosszul, de a tejérzékenységi teszt nem mutatott ki semmit. mióta a Béres Cseppet szedem, a panaszaim elmúltak. viszont már fél éve szedem folyamatosan. most szünetet akartam tartani, de a panaszok visszatértek 3 nap alatt. a kérdésem az lenne, hogy mit tegyek, és muszáj-e szünetet tartani? válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasmenés témában

A Béres csepp vitaminoka és nyomelemeket tartalmaz, hogy ezek közül melyik eredményezi hasmenése megszünését, nem tudom Önnek megmondani. Véleményem szerint használhatja a Béres cseppet folyamatosan is.

Kérdés: 2011. február 01., 15:23; Megválaszolva: 2011. február 02., 16:55
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok