Hasmenés evés után

Üdvözlöm! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy már kb. 2 hónapja hasmenéses tüneteim vannak! Az egész úgy kezdődött, hogy lebetegedtem és a gyógyszeres kezelés után hasmenésem volt...gondoltam az antibiotikum miatt a gyomrom kikészült! Ez pár hétig nem is múlt el..hol rosszabb volt, hol jobb! De a székletem állaga is megvátozott! Aztán gondoltam csak ideges vagyok vagy ilyesmi...és ez miatt lehet...elkezdtem szedni b-vitamin komplexet...mivel az étvágyam is kisebb lett, mint anno!: ( Ettől ismét 1 hétig jól lettem (vagyis azt hittem) aztán megint hasmenés....és elég nagy tömeg (nem vizes..csak néha) amikor visszatért pár napra a székletem állaga, akkor is elég nagy tömegűt produkáltam mindig! Mintha semmi nem maradt vna bennem! A hasmenések úgy kezdődne, hogy az alhasam.. (nagyon lent) elkezd erőssen mozgolódni..és szinte nem is fáj semmim, de irány a wc! A hajam is nagyon elkezdett hullni...és megint nagyon meg vagyok fázva! Volt, hogy eléggé fájt 3 napig a bal oldalam (olyan petefészek körül) el is mentem ultrahangra...csináltak hasi ultrahangot is..de csak egy kisebb vesekövet találtak! Olyan mintha nem is a hasam fájna, hanem vmi nőgyógyászati betegségem lenne, mert nagyon lent van mozgolódás... (bár már azt sem tudom mi ez): (( Nagyon el vagyok keseredve, mert lefogytam ez idő alatt 4kg-ot....és így is nagyon sovány voltam! most meg...: (( Eléggé zavar ez a dolog már, mert így dolgozni is nehéz...meg már az étvágyam se a régi...lehet azét, mert már enni sem merek...! Soha nem volt semmi bajom a székletemmel...meg semmi! Csak most! Már nem tudok kihez fordulni, annyit olvastam ezekről a tünetekről! Szeretném mielőbbi válaszát...mitévő legyek...és bocsánat a hosszú levélért..! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hasmenés témában

Kedves Kérdező!

Gasztroneterológiai kivizsgálás indokolt, a hasmenés hátterében kórokozó, tejcukor-érzékenység, irritábilis bél szindróma, stb. állhat Addig is egy probiotikum-kúra és tejtermékek kerülése lenne javasolt.

Kérdés: 2011. január 06., 18:35; Megválaszolva: 2011. január 08., 21:07
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hólyag a végbélnyílásnál
Pajzsmirigy + SM betegség
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...
Tojás alergia