Bőrfüggelék eltávolításom volt a végbélnyílásomnál, aranyér miatt

Jónapot kívánok! Egy hónappal ezelött volt egy bőrfüggelék eltávolításom a végbélnyílás környékén! Sebész azt mondta, hogy külső aranyér, ugyhogy kisebb sebészeti beavatkozással leszedte! Utána nem iv volt semmi problémám a mostani hétig! Fáj megint a végbélnyílásom, mikor székelek, és friss piros vér van néha a székletemen! Ez lehet megint aranyér? Kenegetem mastu kenőccsel, meg néha aurobint is használok! Csak megijedtem a friss vér látványától a székletemen, és utána még egy ideig fáj a végbélnyílásom! Azért gondoltam hogy aranyeres problémám lehet megint! Mi a teendőm? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza aranyér témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet aranyér, vagy végbélrepedés. a teendő a naponkénti laza széklet biztosítás (bő folyadékfogyasztás) . Használja a kenőcsöt tovább és minden széklet után legyen ülőfürdő. Mozogjon minden nap legalább fél órát. Amennyiben 7-10 nap alatt nem javul menjen el a sebészetre egy ellenőrzésre.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. december 26., 21:37; Megválaszolva: 2010. december 29., 10:27
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
CT kolonoszkópia lelet -további...
Hasmenés, alhasi fájdalom negatív...
Tojás alergia
CT eredmény
Gyomorhurut