• Aranyeres probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok! Egy hónappal ezelött volt egy bőrfüggelék eltávolításom a végbélnyílás környékén! Sebész azt mondta, hogy külső aranyér, ugyhogy kisebb sebészeti beavatkozással leszedte! Utána nem iv volt semmi problémám a mostani hétig! Fáj megint a végbélnyílásom, mikor székelek, és friss piros vér van néha a székletemen! Ez lehet megint aranyér? Kenegetem mastu kenőccsel, meg néha aurobint is használok! Csak megijedtem a friss vér látványától a székletemen, és utána még egy ideig fáj a végbélnyílásom! Azért gondoltam hogy aranyeres problémám lehet megint! Mi a teendőm?Válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel: Krisztina

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Lehet aranyér, vagy végbélrepedés. a teendő a naponkénti laza széklet biztosítás (bő folyadékfogyasztás). Használja a kenőcsöt tovább és minden széklet után legyen ülőfürdő. Mozogjon minden nap legalább fél órát. Amennyiben 7-10 nap alatt nem javul menjen el a sebészetre egy ellenőrzésre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 26., 21:37; Megválaszolva: 2010. december 29., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés