Bélösszenövés

A bélösszenövés okozhat fájdalmat? Ha igen milyen formában, terheléskor? A lépem eltávolítása után csak fentebb fáj, napközben elég sokat. Mivel örkölhettem az anyukámtól, neki epehólyag daganata volt, mit jelent cholecysta vékonyfalú? fogytam is étvágyam nem nagyon van nagyon félek, , köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza bélösszenövés témában

Kedves kérdező! A bélösszenövés puffadást, időnként görcsös hasi fájdalmat tud okozni, általában étkezést követően 2-3 órával, főleg, ha puffasztó ételeket fogyaszt. Az epehólyag normálisan vékonyfalú, azaz ez az egészséges állapot. Amennyiben fogyott és felhasi panaszai vannak keresse fel a területileg illetékes gasztoenterológia szakrendelést, a kollégákhoz forduljon bizalommal. Nem a hasűri összenövések az ilyen jellegű panaszok okozói. Tisztelettel: Dr. Boros Miklós sebész

Megválaszolva: 2008. június 16.

Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések

Összenőtt belek
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2004-ben endometriosis gyanújával laporoskópos műtéten estem át. A gyanú beigazolódott. Azóta szültem két egészséges gyermeket, de a...
Bélösszetapadás
Tisztelt doktornő! Félévig tartó kivizsgálás után, a következő eredményeim vannak: Divertikulosis és sugárkezelés következtében kialakuló bélösszetapadás....
Bélösszenövés
Tisztelt doktor úr Levelemre meg kaptam válaszát, amit köszönök. Azt szeretném öntől meg kérdezni, hogy mit jelent az, hogy a gyomor és a belek területén...
Bélösszenövés
Tisztelt doktor nő/ur négy éve a kis fiamat császár metszésel szültem azota alhasi fájdalmaim és széklet problámáim vanak.elmentem vele orvoshoz és csináltak...
Bélösszenövés
Tisztelt doktor úr! Édesanyámnak a mai napon vastagbéltükrözése volt (hasi fájdalmak miatt), amit befejezni nem tudtak. Azt mondták a nőgyógyászati...
Epeúti pangás, epehólyag motilitás
Kedves Doktor Úr! Szeretnék segítséget kérni egy lelet értelmezésébe illetve, hogy maga szerint van-e további teendő ezzel kapcsolatosan Nemrég volt egy HIDA...