• Aranyérre különböző gyógyszerek mellé alkalmazahtó e a Reparon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy sok izületi gyulladásos, tolókocsis nő vagyok, különbőző gyógyszereket szedek, és szeretném megkérdezni hogy ezek mellett a Reparon kenőcs vagy kúp alkalmazható e, szedett gyógyszereim : medrol,movalis,Pantoprazol Sandoz, Calsicisedron-D. Esetleg valami tanácsot tudna adni hogy mit csináljak, melegfürdőt már vettem, az nem segített... rettenetesen fáj--- előre is köszönöm szépen!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a aranyér témában

        Alkalmazhat Reparont vagy Hemoridot, kúpot és kenőcsöt is. A széklet legyen formált, se hasmenéses, se szorulásos ne legyen, fogyasszon sok rostot, bő folyadékot. Kamillás ülőfürdő, fokozott intim higiénia. Megpróbálható Detralex az aranyeres krízisnek előírt adagban. Ha kizáródott az aranyér, sebészt keressen fel, mert előfordul, hogy a véna betrombotizál, ilyenkor rámetszenek, és megszűnik a fájdalom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 22., 21:00; Megválaszolva: 2010. július 24., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés