• SEGITSEG!!!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        K.b. 3 honapja hogy allando szekelesi ingerem van, fajdalom a fenek tajekan, pontosabban kozepen a farokcsontnal es zsibbog az egyik labam .Voltam nogyogyasznal,hatgerinc es farokcsont rontgenre, valamint hatgerinc CT-re is es sehol nem talaltak semi bajt. Mivel mar ezelott egy evvel is volt hasonlo problemam, akkor colonoscopiara is ekuldtek, de ott sem talaltak semit. Azt javasoltak hogy menjek el reumatologushoz. Ott is kaptam kezelest de egyaltalan nem hasznalt.Kerem a segitseguket, a tanacsaikat, mert en mar nem tudom hogy kihez forduljak es mit tegyek!!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a székelési inger témában

        Panaszát okozhatja végbéltáji rendellenesség (aranyeresség, végbélnyálkahártya-berepedés), emiatt egy rectoscopos végbél-vizsgálat indokolt lehet. Ha ez negatív, akkor érdemes lenne ideggyógyászt felkeresni (az alsó végtagi zsiborgás a gerincvelőből kilépő idegek bántalmára utalhat).

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-09 14:10:11; Megválaszolva: 2010. június 09., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: