Hirdetés
      • Alhasi és végbéltáji fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Alhasi és végbéltáji problémákkal fordulok Önökhöz. Néhány hete kezdődtek a tüneteim. Fáj az alhasam (néha görcsöl, néha szúr) és a fenekem belül. Ma reggel már a járás is rosszul esett, mert minden lépésnél fájt a hasam. Illetve olyan érzésem is van időnként, mintha lenne ott valami, ami kicsit nyomja belülről. Időnként a hasam felpuffad, abnormálisan néz ki, mintha nem is az enyém lenne. Hasmenésem nincs, nem kell gyakrabban mennem, viszont a székletem jelentősen lágyabb lett. Nagyon fáradékony lettem, előfordul, hogy rossz a közérzetem, és ritkán hányingerem is van.

        Azt mondták, hogy nézzem meg, nincs-e aranyerem, de én nem érzek ott semmi oda nem valót. Milyen problémák okozhatnak ilyen tüneteket? (27 éves nő vagyok)

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        Üdvözlettel,

        Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a végvélfájdalom témában

        Kedves Anita!

        Okozhatja a a panaszt aranyér, végbélgyulladás, tályog, nőgyógyászati elváltozás, stb.Javasolnám az étkezés rendezését, azaz egyszerű szénhidrát kerülése, puffasztó étel kerülése, bő rost és folyadék. Keressen fel proktológust elsőként!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-02 10:34:42; Megválaszolva: 2010. március 02., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: