• Aurobin vagy más egyéb

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kismenyem szombaton hozta világra közel 4 kilóval Piciunokámat. Már a terhesség alatt is kínlódott aranyérrel, a szülés pedig nagyon kihozta azt, ráadásul be is gyulladt. Nem nyúltak hozzá a kórházban, Reparon krémet kapott rá. Én is bajlódtam hasonló ügyben, nekem nagyon jól bevált az Aurobin kenőcs. Viszont azt olvastam a neten, hogy nem csak a szülés alatt nem szabad használni, de szoptatásnál sem tanácsos, mivel hatóanyaga kiválasztódik a tejben. Kérdésem az, valóban ne használja ezt a készítményt a Menyem? Van-e jobb, mint a Reparon, vagy valami hatásosabb, gyorsabb kezelési lehetőség, mert nagyon kínzó ez a probléma számára. A sebészeti beavatkozást jó lenne elkerülni.

        Tisztelettel köszönöm előre is a válaszukat! Háromszoros nagymama!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        A recept nélküli aranyerességre használható kenőcsők, kúpok alkalmazhatóak nyugodtan. A helyi alkalmazás esetén a felszívódás nem éri el az aggodalomra okot adó szintet. Hatásukhoz 2-3 nap mindenképpen szükséges. A sebészeti beavatkozást nem is szabad akut panaszok esetén elvégezni. Figyeljen oda a kismama az elégésges folyadékbevitelre, ez a szoptatás miatt is fontos. Fogyasszon több zöldséget, gyümölcsöt, így csökkentve a székrekedés esélyét.


        Kérdés: 2010-02-26 10:02:56; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: