• Ptosis ventriculi

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr., szeretnem tudni mi ez a betegseg.koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a Ptosis ventriculi témában

        Tisztelt Kérdező!

        A diagnózis a gyomor túlzott lelógását jelenti a hasüregben (a gyomor alsó széle a csípőlapátokat összekötő vonal alatt helyezkedik el). Ez lehet alkati adottság, de előfordulhat gyomortágulat, gyomorürülési zavar esetén. 

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 23:12:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: