• Reggeli Gyomorfájás/égés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! Már hetek óta mindennap gyomorfájással és gyomor égésre ébredek. Majd savas böfögés, étvágytalanság, hányinger kíséri. 3 éve voltam gyomortükrözésen ,akkor megállapították ,hogy elváltozás van a gyomorfalamon. Ranitidin Teva-t írtak fel a problémámra. Megbeszéltek alapján szedtem a gyógyszert. Elis múltak a panaszaim. Már lassan 1 éve kezdődött újra a fájdalmak. Felírattam a kezelő orvossommal a gyógyszert , viszont a Gyógyszertárban már a Ranitidin Teva-t nem forgalmazzák. Hatóanyag betiltásra hivatkoztak. Beszéltem a kezelőorvossal és Pantroprazole Teva-t írt fel. A tünetek enyhültek ,de sajnos ,mint említettem egy hónapja folyamatosan fenn áll a probléma a gyógyszer szedésének ellenére is. 10-11 óra körül a panaszok enyhülnek és abba maradnak. Néha egész nap tart. Kérem szépen segítségét és szakértői véleményét ebben a problémában. Köszönöm válaszát előre is.

        Dr. Plósz János válasza a gyomorfájdalom témában

        A gyógyszer mellett is fennálló panaszok miatt ismételt gyomorvizsgálatot javasolnék, addig érdemes lehet napi kétszer szedni a gyógyszert, enni gyakran, egyszerre keveset, lassan, nyugodtan, ágyban a fejvéget megemelni.


        Kérdés: 2020. szeptember 15., 10:33; Megválaszolva: 2020. szeptember 15., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!