• Gyomorproblémák hosszú ideje

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm, Hosszú ideje az alábbi tünetekkel élek nap, mint nap. Mely évről-évre rosszabb. Minden reggel rossz szájíz, fogmosásig egy pohár vizet sem bírok meginni mert hányás lenne utána, Éhgyomornál hasfájdalom, időnként maró érzés, Évek óta lágy, sárszerű széklet, Túl hideg vagy túl forró étel után gyengeség, fáradtság, Reggeli fogyasztása után egész nap fennmarad a puffadás, fűszeres, sült ételek után diszkomfort érzés, kifejezetten rosszul tűröm a paprikát, hagymát, babot, káposztát. ezek az ételek után már hányás is előfordult, Zsíros ételek után nagyfokú feszítő puffadás, hányinger, hányás, gyengeség. Refluxra szedek gyógyszert, mert korábban gyomorsavam is volt. Minden étkezés után vannak gondok, nincs olyan étel ami után jól érezném magam. Vérképen picikét magasabb a vas, vvt és a máj értékek. Milyen betegségek jöhetnek szóba? Milyen vizsgálatra kell bejelentkeznem? Gyomortükrözés?

        Dr. Plósz János válasza a tartós hasi panasz témában

        Gasztroenterológiai szakrendelés felkeresése lenne a cél, a bennem felmerülő diagnózisok: gyomorürülési zavar, elégtelen hasnyálmirigy-emésztőenzim termelés, felszívódási zavar.


        Kérdés: 2020. június 29., 11:09; Megválaszolva: 2020. július 01., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: