• Miért "bogyós" a székletem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A táplálkozásom során a korszerű irányt választottuk, sok főzelék,kevés kenyér,csak fehér húsok és napi 3 liter folyadék főként koffeinmentes tea. Hetente 4-5 alkalommal kocogás vagy erős séta 2-3 km. Rendszeresen van székletem azonban nem a hagyományos formájú hanem bogyós vagy gombóc. Az állaga inkább kemény de szerencsére nem okoz aranyér problémát, igaz ugyan hogy az állandó reggelim zabpehely,kaukázusi kefir és 4-5 kávéskanál olivaolaj.

        Dr. Plósz János válasza a bogyós széklet témában

        Az életmódi változtatás iránya nagyon jó. Valószínűleg még több rost bevitelére lenne szükség, ez segíthet a széklet mennyiségének és folyadéktartalmának növelésében. De ha nem okoz problémát a jelenlegi helyzet, akár maradhat is.


        Kérdés: 2020. április 29., 15:26; Megválaszolva: 2020. április 29., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.