• Fejfájás, gyomorfájdalom, hányinger az olajban sült ételektől.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Sajnos egy olyan problémám van már évek óta, hogy az olajban sült ételek fogyasztása után hányingerem lesz, megfájdul a gyomrom és migrénem lesz, különösen akkor ha melegen fogyasztom. Voltam orvosnál röntgenen, hogy esetleg epe kövem van-e de semmi ilyesmi, refluxom van azt megállapították, de nem hiszem, hogy ez befolyasolná ezért továbbra sem tudom mi lehet a gond. Köszönöm előre is a tanácsot.

        Dr. Plósz János válasza a olajban sült ételek témában

        A fejfájást nem tudom igazán kapcsolatba hozni a tünetekkel, de az olajban sült ételek lassabban ürülnek a gyomorból, így hányingert, teltségérzést okozhatnak, epés panaszokat is provokálhatnak. Érdemes az ilyen jellegű ételeket kerülni vagy kis mennyiségben fogyasztani, e mellett Iberogast csepp kúraszerű használata vagy emésztőenzim-pótlás (pl. Mezym Forte) segíthet.


        Kérdés: 2020. április 09., 17:58; Megválaszolva: 2020. április 13., 16:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.