• Hashajtó szedés abbahagyasa

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Érdeklődnék hogy mit tegyek a rendszeres hashajtó szedés után? A súlyom miatt szedtem mert regetegen piszkaltak miatta. De elhatároztam hogy leszokom róla..Mit tanácsol? Orvosi vizsgálat kivételével..Mit vegyek szedjek egyek illetve igyak? Ugye ellustult a belizomzat ezt mivel állíthatom helyre?Mihamarabbi válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a hashajtó használat témában

        A hashajtó szedés riktkítása illetve a dózis csökkentése mellett a bő folyadék- és rostfogyasztás, valamint a rendszeres, intenzív testmozgás szükséges a normál bélmotilitás fenntartásához. Átmenetlieg használhat Laevolac vagy Duphalac szirupot, ezek székletlágyítók, hozzászokást nem okoznak.


        Kérdés: 2020. február 06., 08:42; Megválaszolva: 2020. február 09., 19:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: