• Epeút elzáródás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mi a következménye, ha az epe nem tud normálisan ürülni? (Édesapámnál a tünetek alapján valószínűsítették nyáron, hogy hasnyálmirigy-daganata van, ami elnyomja az epevezetéket. Akkor az epeutat kitágították, tünetei megszűntek. Pontos diagnózist nem tudtak felállítani, mivel sem az MRI, sem a CT nem adott egyértelmű eredményt. Egy hete megint kezd sárgulni a bőre, de semmilyen kezelésnek és vizsgálat ak nem akarja alávetni magát.)

        Dr. Plósz János válasza a epeuti elzáródás témában

        Epeuti elzáródás fokozódó sárgasághoz, bőrviszketéshez, epeuti fertőzéshez, majd vérmérgezéshez (sepsis) illetve jelentős emelkedés esetén tudatzavarhoz, halálhoz vezet.


        Kérdés: 2019. november 22., 11:33; Megválaszolva: 2019. november 23., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció