• Epe Colesterin polip máj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv szeretném meg kérdezni azt hogy az inhomogén echoszegény terime van a májamon van egy folt sajnos az ultrahangos epeholyag rákra gyanakszik! Medig élhetek vele esetleg műtét szóba jöhet? A multkor irtam hogy Colesterin polipom van de már abba se biztosak sajnos! 6-án megyek ctre tünetek vannak sajnos kisebb fájdalmak jobb oldalam fáj a lapockám is hányinger ritkán van! Étvágyam csökkent hol fogytam hol vissza szedtem! Mit tanácsol igaz ha átétes rákom lenne nem Itt irogatnák?

        Dr. Plósz János válasza a hasi UH témában

        Az epehólyag rosszindulatú folyamata nem túl gyakori és idősebb korosztályt érint általában. A CT segíthet az elváltozás megítélésében. Ha végképp nem sikerül megbízhatóan döntésre jutni, az epehólyag eltávolítás szóba jöhet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. április 30., 17:47; Megválaszolva: 2019. május 06., 19:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: