• Ismeretlen betegség.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Remélem valaki tud segíteni nekem? Remélem valaki tud segíteni nekem. Olyan próblémám volna, hogy jobb oldalamon a porbaív alatt, luffit vagy nyomás szerű valamit érzek, de ez olyan mintha mozogna. Hol jobb, hol bal oldalt érezném néha mintha hátamon is éreznék gyomor tájékon égést, szerintem valami emésztéssel járó probléma lenne, de nem tudom. Ultrahang 2x is volt minden alsó szervem épp és rendben van, volt már röntgenem is az semm mutatott ki semmit.többszörös Labor vizsgálat is negatív. Gasztroentrológiai vizsgálat gyomor és vastagbél tükrőzés is negatív. Pontosabban találtak egy 4mm polipot amit eltávolítottak, de a gasztroenterológus szerint az nem okozhat ilyesmit. Szerintettek merre kéne tovább meni, milyen vizsgálat volna ami kimutatná hogy mi a baj? A másik kérdésem hogy nekem vettek le polipot és után vérzett a polip helye majd elállították a vérzést fém kapcsokkal, de ezek előtt nem ehetem 2, 5-3 napig a korházban most viszont az orvosok tanácsára eszek de már hatodjára. Vagyis azután kimélve de 6x azóta az normális hogy 1, 5 nap később később se jött belőlem fekália? Mondjuk 3 napig nem ettem gondolom kell idő amig leér a dolog főleg hogy alig mozogtam idáig.

        Dr. Plósz János válasza a hasi panasz témában

        Az hogy nincs széklet a vizsgálat illetve pár napos éhezést követően, az természetes. A bordaív alatti nyomásérzést általában a vastagbélben képződő fokozott gázmennyiség (illetve ennek megakadása a kanyarokban) okozhatja. Érdemes enni gyakran, rendszeresen, egyszerre keveset, mozogni rendszeresen, intenzíven, illetve probiotikumot használni legalább 1 hónapig.


        Kérdés: 2019. február 05., 21:34; Megválaszolva: 2019. február 10., 07:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.