• Belgyógyászati kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Van elhalt külső és több belső aranyerem is. Miért nem lehet ezt a problémát altatásban egyszerre kezelni? Miért szükséges több lépésben?

        Dr. Plósz János válasza a aranyér témában

        Ezt igazán csak a kezelést vállaló kollega tudja megmondani, de elképzelhető, hogy annyira kiterjedt a folyamat, hogy ha egy ülésben oldanák meg mindet, akkor a műtét után igen nehezített lenne a székürítés illetve jelentős fájdalmak jelentkezhetnének.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. január 21., 15:33; Megválaszolva: 2019. január 23., 19:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: