• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó Napot! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy pár hete., elkezdett fájni alul a hasam, mintha égne, csavarna valami, görcsöl.Elmentem nőgyógyászhoz, semmi gond, gasztroenterológiára, onnan küldtek hasi uh ra, ultrahangon minden rendben, 27en megyek tükrözésre.Valamelyik ejszaka is arra keltem, hogy nagyon fáj, aztan hasmenes, gyakran járok wcre, eves utan. A kérdésem az lenne, hogy.mi lehet ez? kicsit mar pánikolok is, h nehogy nagy baj legyen.felpuffadok, görcsölök ég. Köszönöm

        Dr. Plósz János válasza a hasi fájdalom témában

        A panaszok alapján gyomor-bélhurut, diverticulosis-diverticultis merül fel. Széklet- tenyésztést is érdemes végeztetni, az endoscopos vizsgálat igazolhatja a felvetett diagnózisokat.


        Kérdés: 2018. szeptember 14., 14:53; Megválaszolva: 2018. szeptember 16., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció