Aranyér, puffadás, szélgörcs

Tisztelt Doktor úr/ Doktor nő! Sajnos kiskorom óta hajlamos vagyok aranyérre, és néha jelentkezik is, ahogy tette ezt pár napja is. Szokás szerint elkezdtem reparonnal kezelni, viszon 1-2 napja erős puffadás és szélgörcs kínoz. Ennek kiküsgöbölésére ma elkezdtem enterolt szedni, de azért nyugtalanít a dolog. A kérdésem az volna, hogy a 2 dolog összefügghet e egymással, és ha igen, mit javasol, hogy gyorsan és hatékonyan enyhítsem panaszaimat? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza aranyér, puffadás témában

Közvetlenül nem függ össze a két dolog. A hasi panaszok mielőbbi enyhítésére érdemes az Enterol mellé másik típusú probiotikumot is használni, enni gyakran, rendszeresen, egyszerre keveset, lassan, nyugodtan. Gyógyszeresen Duspatalin tabl. panaszvezérelt használata megpróbálható.

Kérdés: 2017. június 21., 12:59; Megválaszolva: 2017. június 27., 07:48
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Végbél fájdalom alhasi görccsel
Kedves Doktor Úr/Nő! A problémám összetett, próbálok mindent leírni segíthet. 2017 májusában lettem várandós,természetes úton, 2-3 hónap alatt...
Belgyógyászati kérdés
Van aggódni valóm?
Kis csomó a végbélben
Véres széklet az aranyér miatt...