mitől mehet a hasam.

Tisztelt Dr úr! Már 2 hete megy a hasam, állandóan morog a hasam, bármilyen hasfogot szedek nem használ. A problémám azóta kezdődöt, hogy a tescoba ettem huslevest meg pörköltet, de ittam forrócsokit is, nem tudom eldönteni melyiktől lehet, mert a barátomnakis ment a hasa az nap, de neki másnap elmúlt.Végül is engem mindig meghajtott a kakaó, de elvégeztem a dolgom és vége. Most nem tudom mitől lehet ez, elég hig, az első nap vizszerü volt, szine normális.Lehet ez nem is kajától van? esetleg antibiotikumtól? mert voltam az tájt beteg, és 3 szemeset írtak fel, a nevét már nem tudom.Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasmenés témában

Fertőzés is okozhatja a hasmenését, de akár az antibiotikum mellékhatása is lehet (sőt a kettő együtt is) . Javaslom végeztessen széklettenyésztést, használjon tartósan pre- és probiotikumot.

Kérdés: 2015. március 28., 07:48; Megválaszolva: 2015. március 28., 08:32
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasmenés és hasi fájdalom
Jó napot kívánok! Teljesen kétségbe vagyok esve,nem tudok hova fordulni. 21 éves nő vagyok. Kb. 3 éve vannak hasmenéses panaszaim,de tudtam élni...
Gyulladásos bélbetegség
Hasi fájdalom
Tisztelt Doktor Úr! A problémám a következő: Több mint 2 hete tartó hasmenésem van. A székletem nyálkás és sárga színű, az utóbbi időben...
Mi okozhatja a hasmenést?
Tisztelt Doktor Úr! 22 éves fiú vagyok, 4 éve refluxos. 1 hónapja urológiai problémám (feltehetőleg gyulladás) jött elő, mire elkezdtem...
Hasmenés és véres nyák