Nagy e a baj?

Üdv! Már hosszú évek óta visszatérő hasmenéstől szenvedek.Egy ideig a stressznek a tejtermékeknek és a szénsavas üdítő italoknak tudtam be, de az utóbbi időben ezek elhagyása ellenére egyre gyakoribbá vált.Heti több alkalommal van híg krémes, olykor habos, nyákos nagy mennyiségű székletem. A véreredmény, székletminta és a hasi ultrahang semmi kiugró eredményt nem mutatott.Hónap végére katam időpontot gasztroenterológiára.De nagyon aggódok...Édesapám pár hónapja halt meg áttétes tüdőrákban...kimondhatatlanul félek mert a vastagbél rákról hasonló tüneteket olvastam.Súlyvesztésem nem számottevő.Eléggé nehéz helyzetben vagyok mert buszvezetőként nagyon kellemetlen tud lenni ez az állapot... Mi a véleménye e tüneteimről? Válaszát előre is köszönöm. Üdv

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza hasmenés témában

Kedves Kérdező!

Ebben az életkorban, ilyen tünetekkel sokkal valószínűbb a gyulladásos bélbetegség, a diszbakteriózis, a hasnyálmirigy emésztőenzim termelésének csökkenése, mint a vastagbél daganat.

Kérdés: 2015. március 07., 19:24; Megválaszolva: 2015. március 09., 20:52
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorszáj feletti nyomás érzés
Gyomor problémák
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?