Időnként szúródik a hasam

Üdvözlöm Doktor nő/úr, Nem régiben olyan panaszom volt, hogy hasam bal oldalán közép tájon véletlen szerűen enyhe szúró érzésem volt, naponta többször, nem állandóan, éjszaka soha. Nem megy a hasam, székletem rendben rendszeres napi 1 max 2, vérzésem nincs, talán kicsit szelesebb. Elmentem belgyógyászhoz megvizsgált, a hasam puha, nyomásra nem szúr, nem puffadt. Azt mondta ez semmi komoly dolog. Amíg a székletem rendbe van nem véres és nincs hányinger, hányás. Azt mondta, ez stressz és a bélfal izmainak görcsössége okozza ezt a jelenséget, kaptam egy enyhe görcsoldót 2x1-et kellett szednem, aztán jött az év végi szabadság és megszűnt. De most megint előjött, van még a görcsoldóból azt ma kezdetem el szedni megint, viszont szeretném tudni, hogy mennyire valós az állítás amit a Doktor mondott. Lehetséges valami más is a háttérben? Esetleg szükség lenne elmennem máshová is felülvizsgálatra, ha igen hová? Vagy ez így rendben lesz? Kissé idegesít a dolog, hogy állandóan előjön: (. Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi panasz témában

Mindig lehet valami más a panaszok mögött, de leírása alapján ez a valószínű. Ismételt panaszok esetén érdemes lehet egy kivizsgálást megcsinálni (hasi ultrahang, labor, széklettenyésztés) .

Kérdés: 2015. február 27., 09:43; Megválaszolva: 2015. március 01., 00:51
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorszáj feletti nyomás érzés
Gyomor problémák
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR