• Nyomásra fájdalom köldök fölött

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nyomásra fájdalmat érzek a köldököm fölött, ez a napokban akkor is érezhető volt amikor köhögtem, tüsszentettem (megázás miatt) ezért figyeltem fel rá. Korábban is éreztem már ezt a fájdalmat, de mivel csak nyomásra fáj, nem foglalkoztam vele komolyabban. Korábban sok gasztroenterológia vizsgálatom tem túl gyomorproblémiáim miatt, ám laktóz, tojás érzékenységnél és heliobacter fertőzésen kívűl sosem találtak komolyabbat. Ezek kezelve lettek természetesen Bár voltam gyomor UH is, ám ott nem tudtak semmit kimutatni, gázosodás miatt. Jelenleg az orvosi egyetemen tanulok és mivel vizsgaidőszak van nagyon nem szívesen pazarolnám az időm várakozásra az orvosi rendelőben, persze, ha szükséges egyértelmű, hogy elmegyek kivizsgálásra. Az lenne a kérdésem, hogy mire utalhat ez a tünet, és mennyire lenne szükséges az orvosi konzultáció. Köszönöm válaszát!

        Dr. Pászthory Erzsébet válasza a hasi panasz témában

        Kedves Kérdező! Panaszai a leírás alapján elsősorban hasfali eredetűeknek tűnnek, szerintem ha ideje engedi, inkább egy sebész szakorvost keressen fel. lehet, hogy egy köldök-sérv van kialakulóban. Természetesen vizsgálat nélkül nem lehetek ebben biztos, de szerintem nem sürgető a dolog, ha nem éles a fájdalom és a széklet rendben van. Üdvözlettel: Dr Pászthory Erzsébet


        Dr. Pászthory Erzsébet
        gasztroenterológus, háziorvos, belgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Pászthory Erzsébet

        Kérdés: 2014. december 18., 15:38; Megválaszolva: 2014. december 23., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: