• Kellemetlen szagok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözletem! A problémám az lenne, hogy amikor szellentenem kell de olyan környezetben vagyok ahol nem kivitelezhető ezért visszatartom olyankor kellemetlen szagom lesz, mintha nem tartottam volna vissza. Ez mitől lehet? Előfordult már, hogy nem is kellett szellentenem mégis olyan szagom lett. Rendszeresen fürdök, naponta járok nagy wc-zni. Köszönöm válaszát.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a szag témában

        Kedves Kérdező! Nem ismerek olyan kórképet, amivel összefüggésbe hozható a problémája.


        Kérdés: 2014. március 03., 16:36; Megválaszolva: 2014. március 07., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktorúr.kedden voltam háziorvosnál aki gyomor gyulladást állapított meg.tünetem szombaton kezdődött.ettem egy gyorséttermi szendvicset utána kis munka majd egy meggyes sört akartam meginni de savanyú ízt éreztem a sör...