Étvágyvesztés ételmérgezés után

Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! 4 héttel ezelőtt feltehetőleg ételmérgezésem volt (erős, szabályos időközönként visszatérő, éles gyomorfájdalom, komoly hasmenés, étvágytalanság, kb. 6 napig tartottak a tünetek) , viszont azóta sem tért vissza az étvágyam, és időnként a bal bordaív alatt szúró fájdalmat érzek. Így is tudok eleget enni, csak jóval később és ritkábban vagyok éhes, és amikor éhes is vagyok kevesebbet eszem, mint a megbetegedés előtt. Tudom, hogy ez normális lehet ételmérgezés után, de már négy hete tart ez az állapot, és nem tudom, így is lehet-e összefüggés az étvágytalanság, a jelenleg alkalmanként jelentkező szúró fájdalom és a korábbi ételmérgezés között? Ön szerint van okom aggodalomra? Előre is köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza étvágytalanság témában

Kedves Kérdező!

Lehet, hogy némileg átalakult a bélflórája, próbáljon meg szedni probiotikumot, a zöldtea és a kamillatea is hatásos lehet, és ha a tünetei nem szűnnek, forduljon gasztroenterológushoz.

Kérdés: 2013. december 16., 02:08; Megválaszolva: 2013. december 17., 17:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Hova tovabb?
Tisztelt Doktor Úr! Bő másfél eve kezdodtek a panaszaim. Szeklet elmaradassal (akar 3napig is) es egy suru vizeleses hasfelpuffadasos...
Ètvagytalansag nehez levego vetel
Tisztelt dr.nö azal a kerdesep Fordulok önöz hogy hirtelen lefogytam nincsen n etvagyam meg meg nem kapok levegot es eszt szeretnem kérdezni hogy mijen...
Étkezési zavar
Az utóbb két évben egyre rosszabb volt az étvágyam. Mostanra..teljesen elmúlt..nem érzem hogy éhes lennék és olykor ha csak meghallom hogy ennem kell...
Miért nincs étvágyam?
Az a helyzet hogy semmi étvágyam sincs. Ezalatt azt értem hogy konkrétan az utóbbi 72 órában egy szem banánon és ásványvizen kívül mást nem...
Mi lehet a problémám?
Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül két hete kerestem meg Önt, vírus okozta aranyeres panaszokkal, pontosabban Ön szerint gyomorhurutom lehetett, ezt a...