Étvágyvesztés ételmérgezés után

Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! 4 héttel ezelőtt feltehetőleg ételmérgezésem volt (erős, szabályos időközönként visszatérő, éles gyomorfájdalom, komoly hasmenés, étvágytalanság, kb. 6 napig tartottak a tünetek), viszont azóta sem tért vissza az étvágyam, és időnként a bal bordaív alatt szúró fájdalmat érzek. Így is tudok eleget enni, csak jóval később és ritkábban vagyok éhes, és amikor éhes is vagyok kevesebbet eszem, mint a megbetegedés előtt. Tudom, hogy ez normális lehet ételmérgezés után, de már négy hete tart ez az állapot, és nem tudom, így is lehet-e összefüggés az étvágytalanság, a jelenleg alkalmanként jelentkező szúró fájdalom és a korábbi ételmérgezés között? Ön szerint van okom aggodalomra? Előre is köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza a étvágytalanság témában

Kedves Kérdező! Lehet, hogy némileg átalakult a bélflórája, próbáljon meg szedni probiotikumot, a zöldtea és a kamillatea is hatásos lehet, és ha a tünetei nem szűnnek, forduljon gasztroenterológushoz.

Kérdés: 2013. december 16., 02:08; Megválaszolva: 2013. december 17., 17:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés