feher lepedekes nyelv, ajakberepedezes, egeto szajpadlas

Legcso gyulladasom volt 2 hete, az orvos cefalexin atb 500 irt fel napi drb.4, 5 napig tarto kura, tobb mint egy hete abba hagytam a kurat, egy jo ideje feherlepedekes a nyelvem foleg a nyelvhat, egeto erzes is van a szajpadlason, vervizsgalatot is csinaltattam, hiv teszt, ugyanis 6 hete volt egy kapcsolat reszben vedekezes nelkul, azaz egy behatolas, aztan ovszer, a teszt negativnak jott ki, aztan javasolatak a helicobakter tesztet abban az ertek tul magasnak jott ki 200 felett, a haziorvosom nem javasolt ujboli antibiotikum kurat, igy elmentem egy borgyogaszhoz o nistatint irt fel, napi 4 szemet, puffadas is elofordul, vegbel koruli viszketes.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza szájüreg témában

Kedves Kérdező!

Nehéz lenne megmondani, hogy mi a baj, mutassa meg magát egy gasztroenterológusnak. A Helicobacter pylori kezeléséhez kétféle antibiotikumot és egy savcsökkentő kezelést kell szedni egy hétig kombinációban.

Kérdés: 2013. április 19., 14:26; Megválaszolva: 2013. április 22., 09:58
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Túlzott hasi kutymorgás
Felhasi fájdalom
Proctitis Ulcerosa, végbélrák
Gyomorhurut?
Tisztelt Doktor Úr! Tüneteim néhány hete kezdődtek: erősen fűszeres étel és alkohol fogyasztása után este, lefekvéskor hidegrázás, szapora...
Antibiotikum okozta hasmenés...
Tisztelt doktor úr! Elég sok problémám volt az elmúlt egy évben az emésztésemmel: kis mértékben csökkent enzimtermelés, amire Kreont szedek...