Puffadság

Már két éve fel van puffadva a hasam, egyre jobban. Félreértés nem essék nem vagyok kövér, 167 cm magas vagyok, és 64 kg. Már-már akkora a hasam, mintha hat hónapos terhes lennék. Egyszer megultrahangoztak, és kiderült, hogy a hasam egyik oldala tele van gázbuborékokkal. Ezek után több ismert, tv-ben is reklámozott gázhajtót is kipróbáltam, sajnos sikertelenül, és egyre csak romlott a helyzet: kellemetlenül érzem magam, nagyon fáj a hasam. Hibába fordultam orvoshoz, nem segített, mondván, hogy változó korban vagyok. Ez szerintem még nem magyarázza a tüneteket. Mint már említettem, olyan nagy lett a hasam, akár egy hat hónapos terhesé. Mindezek ellenére tapintásra puha a hasam. Kérem aki tud segítsen! Előre is köszönöm szépen.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pászthory Erzsébet válasza hasi panaszok témában

Kedves Betegünk!

A puffadás egy tünet, hogy milyen elváltozás állhat mögötte, leveléből nem derül ki.

Próbáljon meg ételnaplót vezetni és annak alapján kikövetkeztetni, milyen ételektől alakul ki a puffadás.

Emellett javaslom egy gasztroenterológus szakorvos felkeresését, mert ő tudná a szükséges vizsgálatokat elvégeztetni.

Üdvözlettel:

dr Pászthory Erzsébet

Dr. Pászthory Erzsébet
Kérdés: 2013. március 05., 18:51; Megválaszolva: 2013. március 09., 21:39
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett