Epe műtét utáni széklet

Üdvözlöm! olyan kérdéssel fordulok önökhöz, mivel 2.5 éve és most november első heteiben megint volt epe műtétem 2.5 éve ki vették az epe hólyagomat és a köveim, most viszont megint volt 3 db 1 cm kövem ezt endoszkópos módszerrel vették el tőlem a kérdésem az lenne hogy elő fordulhat e hogy tükrözés után nyálkás a széklet. Vagy hogy mitől lehet, a diétát be tartom a széklet normális szinű nem véres állagra is sokszor normális de van amikor csak nyálkás és halvány szinű. A kórházban azt mondta az orvos aki műtött hogy ha véres a széklet akkor menjek vissza de nekem nem olyan nem fáj semmim nem is puffadok csak napi töbször van székletem és néha nyálkás, a kis műtét után nem volt hasnyálmirigy irritációm sem minden rendben volt. A házi orvosomnak mondtam de azt mondta ennek el kell múlnia majd a kérdésem csak az mitől lehet és mikor múlik majd el vagy esetleg az étrend változtatása miatt van? a Normalfore-t szedem a máj funkcióm sem tökéletes még a műtét után még mindig magas vagy ennek van befolyása a székletem miatt? azt tudom hogy amióta meg tükröztek azóta van ilyen problémám. várom válaszát előre is köszönöm

Dr. Plósz János válasza epekő műtét témában

Panaszát okozhatja a bélflóra megváltozása (főleg ha antibiotikumot is kapott) , de akár az étrendi változás is. Javaslom, próbáljon ki más, kombinált pre- és probiotikumot, fogyasszon sok rostot és mozogjon rendszeresen, intenzíven.

Kérdés: 2012. november 28., 14:05 ;Megválaszolva: 2012. november 30., 07:58
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Milgamma okozhat-e menstruáció...
Jó napot! Segítséget szeretnék kérni. 3 hete szedek Milgammát, napi 3 tablettát kézfájdalomra. Mindig pontosan jött meg a menstruációm, ebben a...
érzészavar
Nagy mennyiségű széklet
Tisztelt Doktor Úr! Október végén tüdőgyulladást kaptam, amire Azi Sandoz nevű antibiotikumot írtak fel. Már az első szem bevétele után...
Gyakori megfázás/fertőzés
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A problémakör amiről kérdezni szeretnék, hogy az elmúlt időszakban egyre gyakrabban vagyok megfázva, és egyre lassabban...
érzészavar
Tisztelt webdoktor! Tegnap felvázoltam a problémámat (lófarok-szindróma gyanúja,nyeregérzés-zavar,merevedési problémák,porckorongsérv,visszatérő...